Warning: Undefined variable $is_build_with_elementor in /customers/9/6/c/kvinnorsbyggforum.org/httpd.www/wp-content/themes/kalium-child/page.php on line 69

Kvinnors Byggforum i Göteborg

Lokalföreningen i Göteborg startade under hösten 2016. Kryssa i rutan nederst i medlemsformuläret om du vill bli medlem i KBF Göteborg.

Kvinnors Byggforum Göteborg är en lokalgrupp för medlemmar som bor och verkar i Göteborg med omnejd. Syftet med gruppen är dels att nätverka och samverka, dels att driva och lyfta aktuella frågor utifrån ett intersektionellt och jämställt perspektiv. Vi består än så länge av en grupp på fem kvinnor med olika roller i byggbranschen men vi vill bli fler. Genom att anordna nätverksträffar med bl.a. seminarium och stadsvandringar, bevaka vad som diskuteras i andra forum och synas på sociala medier vill vi engagera fler för att göra skillnad och skapa förändring mot ett mer jämställt samhälle. Våra träffar och frågeställningar vänder sig framförallt till kvinnor i planerings-, bygg- och fastighetsbranschen.

Vi finns på facebook och instagram!